Förlängd

Hej på er!
 
Strax ska jag och A åka och hämta hem våran älskade unge och sen blir det en lugn eftermiddag/kväll :) Vi har iaf ingenting planerat så troligtvis så blir det lugnt.
 
Ja annars så var jag hos läkarn för ca en timme sedan och hon förlängde min sjukskrivning med två månader då jag är i en ganska djup depression just nu och jag har lång väg kvar innan jag änns kan tänka på framtiden.. Men något bra är ju iaf att min KBT behandling börjar nästa vecka, det är iaf ett litet steg närmare bättre mående och ja jag ska komma dit, det tar bara väldigt lång tid men jag ska ta mig dit på ett eller annat sätt :) Det känns faktiskt ganska så bra att jag känner så och det ger mig lite extra kraft och styrka att jobba med.
 
Sen var jag in på aktivitetskatalogen också för att kolla om det kommit upp nå datum för när föräldrautbildningarna ska börja och jag brukar gå in flera gånger varje dag för att kolla och nu när jag kollade så hade dom äntligen satt ut datum så nu ska vi anmäla oss dit :) Känns skönt det med, men lite surt att vi missar första träffen som är en föreläsning med en psykolog men jag tänkte inte ställa in vår resa bara för den utan vi får helt enkelt ta igen den tiden senare eller ta reda på informationen på ett annat sätt :) Lite surt är att denna utbildning är bara till för oss föräldrar och då T's farmor gärna hade velat gå på den också kan ju inte det nu, men vi får väl helt enkelt dela med oss av den information vi får :) Svårare än så är det inte.
 
Imorgon kommer det bli en bra dag, det känner jag på mig :)
Jag ska hem till bästa syster och gosa med bebismagen vid lunch och då ska vi kolla på Disneys nya film Frost. Den är verkligen hur underbart fin och mysig som helst! Verkligen en film som just systrar ska se. Jag såg den två gånger igår och gissa om det kom lite tårar då och då (ja jag är väldigt känslig av mig och har lätt för att gråta till filmer). Det ska bli jätte mysigt att se den med min syster ♥ Eventuellt ska pappa med ockå och då blir det fikamys hemma hos syster istället :) Ska ringa honom nu och höra om han vill med eller om han är upptagen :)
 
Men ni får ha det så bra så länge!
 
 
Bild lånad från Google
RSS 2.0