Fredag 28 November 2014

Hej på er!
Nu var det ett tag sedan jag skrev nånting här igen :P Men det blir så när det inte händer så mycket som man vill dela med sig av.. Men tänkte dela med mig lite av vardagen nu iaf ^^
 
I onsdags så var det ingen bra dag alls! Mini rörde knappt nånting på sig under hela dagen så vid 19-tiden hade jag sådan panik att jag ringde till förlossningen och fick komma upp direkt för att se så allt var okej! T fick spendera natten hos mormor vilket han var överlycklig för så det gick ingen nöd på honom ;)
Jag måste bara säga det också att så väl omhändertagen jag blev på förlossningen när jag kom upp var det länge sedan jag blev! Så ett stort pluss till dom som tog emot mig i onsdags!
Jag och A kom dit och vi behövde inte vänta överhuvudtaget utan vi fick direkt komma in och göra ett ultraljud och tack och lov så slog hjärtat! Efter ultraljudet så fick jag ligga med ctg och det var där det mest obehagliga började.
Hjärtat slog jätte bra, men mini ville inte röra sig! Jag fick ligga med ctg i över en timme innan mini behagade att röra på sig så att läkarna blev nöjda och vi fick åka hem. Vi kom in strax efter klockan 19 och vi kom hem runt 22-tiden så dom tog mig på allvar iaf och det kändes verkligen hur bra som helst! Men mini lever och enligt alla undersökningar som gjordes så mår hen även bra och just nu är det karusell i magen vilket är väldigt lugnande :)
 
Idag är det fredag och idag skulle vi gå till kyrkan och ha lite adventsfirande i kyrkan med jobbet vilket i sig var ganska så mysigt, men promenaden dit var inte rolig :P Jag hade hur mycket sammandragningar som helst så jag trodde nästan att jag skulle föda där och då :P Men tack och lov så blev det inte så och jag hoppas att mini stannar nu dom 3 sista veckorna innan jag blir igångsatt :) Men känner fortfarande av sammandragningarna efter promenaden, men dom ger nog med sig snart :)
 
Den 17 november var jag till läkaren på förlossningen och vi gjorde en tillväxt och kollade flöde och sen pratade vi även om igångsättning och nu äntligen fick vi den så nu kan man slappna av på ett helt annat sätt än vad vi kunde innnan. Förhoppningsvis iaf, jag har väldigt svårt att tänka tanken att om 3 veckor har vi två barn som lever. Dock så försöker jag men det är ruskigt svårt!
 
På söndag är det första advent också och imorgon hade jag tänkt att börja julpynta här hemma :) Först var tanken att vi inte skulle ha nå julpynt i år då vi inte hade tänkt fira jul hemma, men det blev ändrat och nu ska vi fira julen hemma så då måste vi ju ha lite tomtar och stjärnor och allt vad det är så det blir lite julstämning här hemma :D Så imorgon ska jag skicka ner karln till källaren så han får hämta upp julkartongen så ska jag gå igenom den och kolla vad vi ska ha upp och vad av allt vi kan slänga i soporna då det är en hel del massa skit i den kartongen vilket jag tycker är helt onödigt att ha!
 
Sen imorgon ska vi hem till min pappa och gratta hans sambo som fyllde år igår :) T är lite sur på mig då jag sa att vi ska till morfar imorgon och inte idag ;) Han skulle till morfar direkt efter förskolan han, men han får stå ut tills imorgon :)
 
Haha oj nu blev det en massa svammel här, men jag hoppas ni orkar läsa iaf ;P
 
En bild från början av året ♥ Nu längtar vi efter snön här hemma!
RSS 2.0