Onsdag 25 Februari 2015

Hej på er!
 
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev nånting, men det har inte hänt så mycket efter vistelsen på Akkis och operationen. Vi är hemma iaf och vi fick åka hem dagen efter op. J har haft ont till och från och får fortfarande alvedon ca 2 gånger om dagen :) Men annars så mår han väldigt bra efter op och det är så skönt att hans mage nu fungerar som den ska och han behöver inte hjälp längre :D Han sover i stort sett hela nätterna nu, vissa nätter kan han vakna upp en gång för mat, men en gång är ingen gång ;)
 
Ja annars så händer det inte så mycket här hemma just nu. Denna vecka är det sportlov och T är hemma från förskolan, men det beror mest på att han troligtvis har vattkoppor :) Vi tar det bara lugnt om dagarna och bara är mesta dels vilket är väldigt skönt just nu.
 
I helgen så ska jag på bio med älskade syster! Vi ska äntligen gå och se "50 shades of Grey"!! Jag har läst böckerna säkerligen 5-6 gånger och längtar verkligen efter att få se filmen! *Sen ska det bli jäkligt skönt att komma utanför dörren också och vara någon annan än bara mamma :)
I slutet på mars kommer jag även ta tag i den här med träning också då jag nu blivit medlem på ett gym och jag hoppas bara att jag kommer spendera mycket tid där :) Men ja det är bara att ge sig fan på det så ska det nog bli av också :)
 
Nej nu har jag en gnällig bebis här hemma ^^
 
 
RSS 2.0