Hej April! (en vecka sent) ;D

Hejhej!
 
Ja nu säger vi hej till April! Ja jag vet att det har varit april en hel vecka idag men det gör inte så mycket ;)
Dagarna går här hemma och nu är det påsklov för T så han är hemma med mig och J ♥ Och tur är väl det egentligen då båda barnen har blivit sjuka! T är jätte förkyld och har en hemsk hosta och J är snorig och har hosta + att hans andning är mer påverkad än vanligt :( Inte så jätte roligt, men det finns ju inte direkt nånting vi kan göra åt det. Pratade med barnkliniken tidigare idag då vi inte har hört nånting ifrån Akademiska än om röntgenbilderna på J och hon jag pratade med hade ringt ner till Akkis och frågat hur det gick med det och fick då svaret att dom hade skickat svar till Gävle sjukhus den 2 april men att det kanske inte hade kommit fram då det var påsk. Hon fick även reda på att J kommer att få åka ner till Akkis för att göra nå undersökningar där, men när var och hur kunde hon inte säga då hon inte fått nå svar än.
Men ja det känns ju bra att det nu är i rullning och att vi förhoppningsvis får nå svar vad det kan vara för fel, men samtidigt väldigt läskigt och oroande att vi måste ner till Akkis för att göra undersökningarna :/ Men jag försöker att inte tänka det värsta trots att det är dom tankarna som alltid kommer upp först! Men när man har förlorat barn tidigare och allt annat som jag och min familj nu varit med om så är det inte så jätte lätt kan jag ju säga. Menmen.. Har vi inte hört nånting ifrån barnläkarna på Barnkliniken så ska vi ringa tillbaka nästa vecka för att höra efter och skulle J's tillstånd försämras kraftigt så skulle vi åka in till akuten, men tack och lov så har det inte blivit sämre sedan röntgen gjordes, men där emot så har det inte blivit nå bättre heller, men ja jag försöker vara positiv :)
 
Ja annars så har vi haft en lugn och skön påskhelg. I fredags (långfredagen) åkte jag och syster till gymmet och körde vårt första pass där och det kändes verkligen hur bra som helst! Vi skulle ha varit dit både söndag och måndag också men syster hade åkt på feber så det blev inte av, men vi får ta nya tag när vi alla är friska igen :) Så skönt att komma igång med nånting och inte bara sitta hemma :) Är lite smått less på att sitta hemma och bara se lägenheten hela tiden så ja att komma utanför dörren mer är ju bara positivt :)

T sov två nätter hos sin mormor i helgen också och han har varit ute och lekt i lekparken och cyklat på sin balanscykel som han älskar! Han har även varit ut några gånger med sparkcykeln vilket också har varit en hitt :) Så fort vädret börjar bli bättre tänkte jag ta fram hans vanliga cykel och se om den kanske kan vara intressant nu :) Han har haft svårigheter med att lära sig trampa på tramporna, men nu har han lärt sig det på förskolan så då tänkte jag kolla om det även funkar hemma :)
 
Ja annars så har det inte hänt så mycket faktiskt. Eller jo vi har nu skickat ut inbjudningar till J's dop som kommer vara i slutet av april och det skulle ju vara roligt om alla som är bjudna har möjlighet att komma :) Syster ska hjälpa mig med att fixa fikat till dopet och ja vi får se vad hon hittar på ^^
 
Nej nu ska jag ställa mig och försöka komma på nån middag idag. T sa att han ville ha spagetti och köttfärssås så det kanske det blir :)
 
Ha det bäst så länge! :)
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0